Apparaten en accessoires
Gochujang zeevruchtenrisotto
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)30 g
-
sesamolie20 g
-
Parmezaanse kaas40 g
-
olijfolie50 g
-
mascarpone150 g
-
shiitake, vers in plakjes (5 mm)150 g
-
water1350 g
-
zout1 tl
-
mossel, vers, schoongemaakt300 g
-
rauwe scampis, gepeld150 g
-
visfilets zonder vel, in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
sjalot gehalveerd1
-
risottorijst (bv. Baldo, Carnaroli, Arborio)320 g
-
witte wijn50 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
geroosterd sesamzaad (zwart)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1603.2 mg
Eiwitten
35.8 g
Calorieën
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Vetten
39.1 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
12.8 g
Koolhydraten
77 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soba noodle mee goreng
40min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Zalm en venkel risotto
25min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Pompoenrisotto met spek
25min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen